Priručnik ADX ACHFBH0116 Uredska stolica

Trebate priručnik za svoj ADX ACHFBH0116 Uredska stolica? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 2 često postavljanih pitanja, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

FIREBASE: H01
GAMING CHAIR
INSTRUCTION MANUAL
ACHFBH0116
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.27 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda ADX ACHFBH0116 Uredska stolica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s ADX ACHFBH0116 Uredska stolica?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o ADX ACHFBH0116 Uredska stolica. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj ADX ACHFBH0116 Uredska stolica. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate ADX. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj ADX ACHFBH0116 Uredska stolica na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka ADX
Model ACHFBH0116
Kategorija Uredske stolice
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 1.27 MB

Svi priručnici za ADX Uredske stolice
Više priručnika za Uredske stolice

Često postavljana pitanja o ADX ACHFBH0116 Uredska stolica

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je idealna visina uredske stolice u odnosu na radni stol? Potvrđeno

Da biste postigli optimalan položaj sjedenja, stolica bi trebala biti u visini da su vam stopala ravna na podu, a gornje i donje noge pod kutom od 90 stupnjeva. Dok ste u ovom položaju, dodirnite ključnu kost i pustite da vam ruka visi uz tijelo. Visina vašeg lakta idealna je visina vašeg stola.

Ovo je bilo korisno (323) Čitaj više

Koliko sati dnevno mogu sjediti u uredskom stolcu? Potvrđeno

U idealnom slučaju ne biste trebali sjediti više od 8 sati dnevno. Tijekom tih sati preporučuje se ustajanje svakih 20-30 minuta i hodanje oko jedne minute prije ponovnog sjedenja.

Ovo je bilo korisno (5) Čitaj više
Priručnik ADX ACHFBH0116 Uredska stolica

Povezani proizvodi

Povezane kategorije