Priručnik AGK 10868 260-Liter Krovna kutija

Treba vam priručnik za AGK 10868 260-Liter Krovna kutija? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.73 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda AGK 10868 260-Liter Krovna kutija i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim AGK proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko brzo mogu voziti ako je na krovu automobila postavljena kutija? Potvrđeno
Ne postoji točno ograničenje brzine. Međutim, kutija na krovu može utjecati na vožnju. Stoga se ne preporučuje da vozite brže od 130 km/h.

Ovo je bilo korisno (231)
Utječe li krovna kutija na moju potrošnju goriva? Potvrđeno
Da. Iako točna količina ovisi o automobilu i krovnoj kutiji, može se reći da će se potrošnja goriva povećati s 1 litrom na 100 kilometara pri prosječnoj brzini od 100 km / h.

Ovo je bilo korisno (75)
Koji je najbolji način za utovar krovne kutije? Potvrđeno
Prije svega, pokušajte učitati najteže predmete u sam automobil i najlakše predmete u krovnu kutiju. Težinu ravnomjerno rasporedite po krovnoj kutiji, s najtežim predmetima u sredini, iznad krovnih rešetki. Pazite da se predmeti u krovnoj kutiji ne mogu pomicati i prekrijte oštre predmete kako biste spriječili oštećenje krovne kutije ili druge prtljage.

Ovo je bilo korisno (69)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik AGK 10868 260-Liter Krovna kutija