Priručnik Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom

Trebate priručnik za svoj Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 3 često postavljana pitanja, 1 komentar i ima 1 glas s ​​prosječnom ocjenom proizvoda 0/100. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 8.48 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom?
Da Ne
0%
100%
1 glas

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Marjorie 10-06-2024
Ne mogu slijediti upute. Provedite me kroz korake za ugađanje postavljenih postaja

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Aiwa. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Aiwa
Model CR-15
Kategorija Radioprijamnici s budilicom
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 8.48 MB

Svi priručnici za Aiwa Radioprijamnici s budilicom
Više priručnika za Radioprijamnici s budilicom

Često postavljana pitanja o Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što označavaju AM i PM? Potvrđeno

AM je skraćenica od Ante Meridiem i označava da je vrijeme prije podneva. PM je kratica za Post Meridiem i ukazuje da je vrijeme prošlo podne.

Ovo je bilo korisno (230) Čitaj više

Koja je razlika između FM-a i AM-a? Potvrđeno

I FM i AM oblici su modulacije koji se upotrebljavaju za prijenos signala. FM znači Frequency Modulation (modulacija frekvencije), a AM Amplitude Modulation (modulacija amplitude). AM je najstariji oblik modulacije. Najveća je razlika to što je signal FM mnogo snažniji od signala AM.

Ovo je bilo korisno (138) Čitaj više

Što je GMT? Potvrđeno

GMT znači Greenwich Mean Time, odnosno Greenwichko središnje vrijeme (ponekad se naziva i UTC, što znači Coordinated Universal Time, odnosno koordinirano svjetsko vrijeme). Riječ je o vremenu za nulti meridijan koji prolazi kroz Greenwich pokraj Londona.

Ovo je bilo korisno (138) Čitaj više
Priručnik Aiwa CR-15 Radioprijamnik s budilicom

Povezani proizvodi

Povezane kategorije