AL-KO Silver 470 B Premium Kosilica

Treba vam priručnik za AL-KO Silver 470 B Premium Kosilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 7.55 MB)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda AL-KO Silver 470 B Premium Kosilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim AL-KO proizvodom?
Da Ne
100%
0%
1 glas

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako znati kad je potrebno naoštriti oštrice na kosilici? Potvrđeno
Oštre oštrice pravilno režu travu. Tupe oštrice trgaju travu koja zatim postane smeđa. Ako kosilica trga travu, oštrice je potrebno naoštriti ili zamijeniti.

Ovo je bilo korisno (1619)
Koja je najbolja duljina trave? Potvrđeno
Kako bi se spriječilo isušivanje trave, ona ne bi trebala biti prekratka. Bolje je češće kositi travu nego je rezati na prekratku duljinu. Optimalna je dužina između tri i četiri centimetra.

Ovo je bilo korisno (119)
Kada je pravi trenutak za košnju travnjaka? Potvrđeno
Najbolje razdoblje za košnju travnjaka počinje u ožujku i završava u listopadu. Kositi treba jedanput ili dvaput tjedno, ovisno o tome koliko brzo trava raste. Najbolji dio dana za košnju trave jest pri kraju popodneva i nikad na punom sunčevom svjetlu. Tako se sprječava isušivanje trave nakon rezanja.

Ovo je bilo korisno (42)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio AL-KO.