Priručnik Alpina ASH 2.5 E Vrtna kosilica

Treba vam priručnik za Alpina ASH 2.5 E Vrtna kosilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.57 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Alpina ASH 2.5 E Vrtna kosilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Alpina proizvodom?
Da Ne
100%
0%
1 glas

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim vrtnu drobilicu? Potvrđeno
Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi vrtni drobilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može prouzročiti trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (150)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Геннадий Бондаренко 15-11-2021
Tijekom rada na sjeckanju grana u sjeckalici ALPINA ASH-2.5 E udarila je velika grančica i sjeckalica je stala i više se ne uključuje Što učiniti i o kakvom se kvaru radi

odgovori | Ovo je bilo korisno (3)(Translated by Google)
Priručnik Alpina ASH 2.5 E Vrtna kosilica