Priručnik Arctic AHI 61 X Kuhinjska napa

Treba vam priručnik za Arctic AHI 61 X Kuhinjska napa? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.57 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Arctic AHI 61 X Kuhinjska napa i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Arctic proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kolika bi trebala biti udaljenost između štednjaka i nape? Potvrđeno
Može se razlikovati ovisno o proizvođaču, ali napa bi se općenito trebala nalaziti najmanje 65 centimetara iznad plinskog plamenika te najmanje 50 centimetara iznad električne ili indukcijske ploče. Na taj se način postiže bolja zaštita od požara.

Ovo je bilo korisno (1029)
Treba li mi napa za napa sa motorom ili bez? Potvrđeno
Aspiratori s motorom namijenjeni su kada se zrak premješta izravno van. Aspirator za kuhanje bez motora namijenjen je kada postoji centralni ventilacijski sustav. Nikada ne spajajte nape s motorom na centralni ventilacijski sustav!

Ovo je bilo korisno (366)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik Arctic AHI 61 X Kuhinjska napa