Priručnik Asus RT-N66U C1 Usmjerivač

Trebate priručnik za svoj Asus RT-N66U C1 Usmjerivač? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 2 često postavljanih pitanja, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

RT-N66U C1
Bežični gigabitni usmjerivač s dva opsega N900
Korisnički vodič
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 7.67 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Asus RT-N66U C1 Usmjerivač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Asus RT-N66U C1 Usmjerivač?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Asus RT-N66U C1 Usmjerivač. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Asus RT-N66U C1 Usmjerivač. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Asus. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Asus RT-N66U C1 Usmjerivač na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Asus
Model RT-N66U C1
Kategorija Usmjerivači
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 7.67 MB

Svi priručnici za Asus Usmjerivači
Više priručnika za Usmjerivači

Često postavljana pitanja o Asus RT-N66U C1 Usmjerivač

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu poboljšati signal svojeg usmjernika? Potvrđeno

Prvo pokušajte namjestiti lokaciju i položaj usmjernika kako biste poboljšali signal. Ako to ne uspije, često je moguće promijeniti bežični kanal usmjernika. Postoji mogućnost da drugi bežični uređaji upotrebljavaju isti bežični kanal, što može dovesti do smanjenja snage signala.

Ovo je bilo korisno (1196) Čitaj više

Koja je razlika između usmjerivača i modema? Potvrđeno

Modem omogućuje vezu s Internetom putem vašeg davatelja usluga. Usmjerivač distribuira ovaj signal na različite uređaje u mreži. Većina modernih usmjerivača ima ugrađeni modem.

Ovo je bilo korisno (140) Čitaj više
Priručnik Asus RT-N66U C1 Usmjerivač

Povezani proizvodi

Povezane kategorije