Priručnici za Daljinski upravljači

U nastavku možete vidjeti sve marke Daljinski upravljači čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu povezati univerzalni daljinski upravljač sa svojim televizorom? Potvrđeno

Da biste povezali univerzalni daljinski upravljač, trebaju vam broj modela i naziv marke daljinskog upravljača i televizora. U priručniku daljinskog upravljača nalazi se popis kodova za marke i brojeve modela.

Ovo je bilo korisno (7346) Čitaj više

Zašto su slova pored brojeva na daljinskom upravljaču? Potvrđeno

Određene postavke televizije možda će trebati unijeti slova. Na gumbu su obično tri slova ili drugi znakovi. Kada je potreban unos slova, možete pritisnuti tu tipku jednom za prvo slovo, dvaput za drugo slovo i 3 puta za treće slovo. Na taj se način tekst može pisati s minimalnim brojem gumba.

Ovo je bilo korisno (590) Čitaj više

Hoće li moj daljinski upravljač raditi i na drugim televizijskim modelima iste marke? Potvrđeno

Daljinski upravljač televizora često će raditi i na sličnim modelima iste marke. Međutim, neobično je da će raditi na svim modelima te marke. Za to su prikladniji univerzalni daljinski upravljači.

Ovo je bilo korisno (426) Čitaj više

Koji je prosječni domet infracrvenog daljinskog upravljača? Potvrđeno

Prosječni infracrveni daljinski upravljač imao je domet od oko 3 do 6 metara. Također, što je uređaj udaljeniji, to će teže ciljati.

Ovo je bilo korisno (364) Čitaj više

Baterija u mom uređaju je oksidirana, mogu li je i dalje sigurno koristiti? Potvrđeno

Da, uređaj se i dalje može sigurno koristiti. Prvo uklonite oksidirajuću bateriju. Nikad to nemojte koristiti golim rukama. Zatim očistite odjeljak za baterije pamučnom krpom umočenom u ocat ili limunov sok. Ostavite da se osuši i umetnite nove baterije.

Ovo je bilo korisno (265) Čitaj više

Mogu li dulje vrijeme u uređaju ostaviti zamjenjivu bateriju? Potvrđeno

Zamjenjive baterije mogu dugo ostati u uređaju ako se uređaj koristi. Kad se uređaj čuva dulje vrijeme, preporučljivo je izvaditi baterije kako biste spriječili oksidaciju.

Ovo je bilo korisno (212) Čitaj više