Priručnici za ECG Mp3 reproduktori

U nastavku možete vidjeti sve modele ECG Mp3 reproduktori čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je razlika između Mp3, WAV, AIFF i FLAC? Potvrđeno
Razlika je u tome što su WAV, AIFF i FLAC tipovi datoteka bez gubitaka, a Mp3 je vrsta datoteka s gubitkom. To znači da se za stvaranje Mp3-a primjenjuje veća količina kompresije. To datoteke smanjuje, ali rezultira i gubitkom kvalitete.

Ovo je bilo korisno (25)
Što mogu učiniti kad povežem slušalice sa svojim uređajem, ne rade ispravno? Potvrđeno
Moguće je da se na otvoru na kojem su spojene slušalice nakupila nečistoća, što sprječava pravilan kontakt. Najbolji način da se to očisti komprimiranim zrakom. Ako sumnjate, neka to učini stručnjak.

Ovo je bilo korisno (23)
Što znači Mp3? Potvrđeno
Mp3 je skraćenica od MPEG3. Ovo znači Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 je najčešće korišten format datoteke za pohranu i reprodukciju glazbe ili drugih oblika zvuka.

Ovo je bilo korisno (15)
Koliko su kilobajt, megabajt, gigabajt i terabajt? Potvrđeno
Jedan kilobajt sastoji se od 1000 bajtova. 1 megabajt = 1000 kilobajta. 1 gigabajt = 1000 megabajta. 1 terabajt = 1000 gigabajta.

Ovo je bilo korisno (10)