Priručnici za Acer Projektori

U nastavku možete vidjeti sve modele Acer Projektori čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li isključiti projektor odmah nakon upotrebe? Potvrđeno
Lampa projektora još je uvijek vrlo vruća nakon upotrebe. Najbolje je da projektor ostavite uključenim nakon upotrebe kako bi unutarnji ventilator ohladio lampu. Na taj način produljit ćete vijek trajanja lampe.

Ovo je bilo korisno (116)
Što je korekcija trapezoidnosti? Potvrđeno
Projektor se često ne može postaviti ravno ispred zaslona ili zida. Zbog toga se projicirana slika može iskriviti. Ovo je ključni efekt. Korekcija trapezoidnosti značajka je koja rješava ovo izobličenje. Ne nude svi projektori ispravak trapezije.

Ovo je bilo korisno (77)
Koji je omjer kontrasta? Potvrđeno
Omjer kontrasta govori koliko je bijela bijela udaljena od najcrnje crne. Omjer kontrasta od primjerice 400: 1 znači da je najcrnja crna boja na zaslonu 400 puta tamnija od najbijelje bijele boje. Visok omjer kontrasta doprinosi oštrini slike.

Ovo je bilo korisno (41)
Kako mogu pronaći serijski broj svojeg Acer projektora? Potvrđeno
SNID i serijski broj mogu se pronaći na dnu projektora. SNID se uvijek sastoji od 11 do 12 znamenki. Serijski broj sastoji se od brojeva i slova, ali nikad ne sadržava slovo „O”.

Ovo je bilo korisno (3)