Priručnici za Zvučnici

U nastavku možete vidjeti sve marke Zvučnici čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim spojiti zvučnik na televizor s HDMI-jem, koji priključak trebam koristiti? Potvrđeno
Morate upotrijebiti HDMI-ARC priključak koji je posebno izrađen za spajanje audio opreme.

Ovo je bilo korisno (935)
Na što ukazuju frekvencije mojeg zvučnika? Potvrđeno
One označavaju raspon frekvencija koje zvučnik može proizvesti. Veći raspon frekvencija omogućava veću raznolikost zvuka i proizvodi kvalitetniji zvuk.

Ovo je bilo korisno (652)
Kada je moja glazba preglasna? Potvrđeno
Zvukovi iznad 80 decibela (dB) mogu početi oštećivati sluh. Zvukovi iznad 120 dB smjesta oštećuju sluh. Ozbiljnost oštećenja ovisi o učestalosti i trajanju zvuka.

Ovo je bilo korisno (382)
Djeluje li bluetooth kroz zidove i stropove? Potvrđeno
Bluetooth signal prolazit će kroz zidove i strop, osim ako su izrađeni od metala. Ovisno o debljini i materijalu zida, signal može izgubiti na snazi.

Ovo je bilo korisno (145)
Do koje razine buke je sigurno za djecu? Potvrđeno
Djeca oštećuju sluh brže od odraslih. Stoga je važno nikada ne izlagati djecu buci jačoj od 85 dB. U slučaju slušalica postoje posebni modeli za djecu. U slučaju zvučnika ili drugih situacija morate biti na oprezu, buka ne prelazi tu razinu.

Ovo je bilo korisno (123)