Priručnici za Krovne kutije

U nastavku možete vidjeti sve marke Krovne kutije čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko brzo mogu voziti ako je na krovu automobila postavljena kutija? Potvrđeno

Ne postoji točno ograničenje brzine. Međutim, kutija na krovu može utjecati na vožnju. Stoga se ne preporučuje da vozite brže od 130 km/h.

Ovo je bilo korisno (346) Čitaj više

Utječe li krovna kutija na moju potrošnju goriva? Potvrđeno

Da. Iako točna količina ovisi o automobilu i krovnoj kutiji, može se reći da će se potrošnja goriva povećati s 1 litrom na 100 kilometara pri prosječnoj brzini od 100 km / h.

Ovo je bilo korisno (172) Čitaj više

Koji je najbolji način za utovar krovne kutije? Potvrđeno

Prije svega, pokušajte učitati najteže predmete u sam automobil i najlakše predmete u krovnu kutiju. Težinu ravnomjerno rasporedite po krovnoj kutiji, s najtežim predmetima u sredini, iznad krovnih rešetki. Pazite da se predmeti u krovnoj kutiji ne mogu pomicati i prekrijte oštre predmete kako biste spriječili oštećenje krovne kutije ili druge prtljage.

Ovo je bilo korisno (161) Čitaj više