Priručnik Balay 3EB6030L Friteza

Treba vam priručnik za Balay 3EB6030L Friteza? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.21 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Balay 3EB6030L Friteza i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Balay proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko često trebam mijenjati mast ili ulje u fritezi? Potvrđeno
Radi postizanja optimalnog rezultata savjetuje se da mast ili ulje promijenite svakih osam prženja ako pripremate grickalice. Ako pržite krumpiriće, mast ili ulje mogu se promijeniti nakon svakih 12 prženja.

Ovo je bilo korisno (794)
Mogu li očistiti unutrašnjost friteze čistačem? Potvrđeno
Ne. Većina friteza ima poseban sloj koji se može oštetiti pomoću čistača ili abrazivnog sredstva za čišćenje. Koristite samo mekanu stranu čistača ili mokru maramicu.

Ovo je bilo korisno (255)
Koja je 'hladna zona' u mojoj fritezi? Potvrđeno
U fritezama s hladnom zonom dio ulja nalazi se ispod grijaćeg elementa. Ovaj dio ulja ostaje hladniji od gornjeg dijela. Mrvice će plutati na dnu i završiti u ovoj hladnoj zoni, pazeći da ulje duže ostane čisto.

Ovo je bilo korisno (224)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik Balay 3EB6030L Friteza