Priručnici za Bicikli za prijevoz tereta

U nastavku možete vidjeti sve marke Bicikli za prijevoz tereta čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koji je pravi pritisak u gumama za bicikl? Potvrđeno
Gumu za bicikl treba prilično napuhati. Točan pritisak može biti različit za svaki bicikl i marku, ali općenito je dobro koristiti najmanje 3,5 do 4,5 bara. Idealan tlak često je naznačen na gumi.

Ovo je bilo korisno (16)
Gume na mojem biciklu su prazne, iako dugo nisam koristio bicikl, zašto je to tako? Potvrđeno
Gume za bicikle izrađene su od gume. Ovo je prirodni proizvod koji je sklon isušivanju. To se može dogoditi zbog izlaganja sunčevoj svjetlosti ili prolaska dužih vremenskih razdoblja. Osušena guma može puknuti ili puknuti tijekom prve vožnje.

Ovo je bilo korisno (5)
Koliko često trebam podmazivati ​​svoj biciklistički lanac? Potvrđeno
Pri normalnoj upotrebi lanac je najbolje podmazivati ​​jednom mjesečno. Povećajte ovu učestalost u slučaju intenzivne upotrebe. Podmazujte i nakon putovanja po jakoj kiši ili puno prašine.

Ovo je bilo korisno (1)
Što veličina kotača govori o mom biciklu? Potvrđeno
S većim kotačem prijeći ćete veću udaljenost jednim okretajem. Bez dodatnih brzina ili druge pomoći, to će često koštati i više napora. Stoga nije istina da će bicikli s većim kotačima ići brže.

Ovo je bilo korisno (1)