Priručnici za Chicco Autosjedalice

U nastavku možete vidjeti sve modele Chicco Autosjedalice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li se Isofix autosjedalice postaviti u automobile bez Isofix-a? Potvrđeno

Većina dostupnih Isofix autosjedalica ima univerzalno odobrenje za osiguranje sigurnosnim pojasevima, uz odobrenje za automobil. To omogućuje osiguranje sjedala sigurnosnim pojasevima. Za detalje pročitajte priručnik autosjedalice. Postoje Isofix autosjedalice koje se ne mogu osigurati sigurnosnim pojasevima.

Ovo je bilo korisno (704) Čitaj više

Na kojem je mjestu najsigurnije smjestiti autosjedalicu? Potvrđeno

To ovisi o samom automobilu, no općenito, najsigurnije je mjesto na sredini stražnjeg sjedala. Na tom mjestu dijete je najviše udaljeno od bočnih strana, stoga i najbolje zaštićeno od sudara. Međutim, to je slučaj samo ako postoji sigurnosni pojas u tri točke. Ako postoji samo pojas koji ide preko krila, sigurnije je da sjedalicu postavite uz stražnji prozor.

Ovo je bilo korisno (632) Čitaj više

Mogu li koristiti auto u autu u zrakoplovu? Potvrđeno

Ne postoje međunarodne smjernice za upotrebu autosjedalica u avionima. Ovisno o modelu, moguće je da autosjedalica za to odgovara. Hoće li to biti dopušteno ili ne, ovisi o zrakoplovnoj kompaniji. Uvijek unaprijed kontaktirajte zrakoplovnu tvrtku kako biste to provjerili.

Ovo je bilo korisno (205) Čitaj više

Mogu li se sva Isofix autosjedalice ugraditi u sve automobile s Isofixom? Potvrđeno

Ne, postoje univerzalne i neuniverzalne autosjedalice Isofix. Neuniverzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u određenim automobilima. Uz sjedalo se nalazi popis modela automobila koji su prikladni za upotrebu sa tim sjedištem. Univerzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u automobilima koji su opremljeni sustavom Isofix i pričvrsnom točkom Top Tether.

Ovo je bilo korisno (157) Čitaj više

Što je Isofix? Potvrđeno

Isofix je međunarodno standardizirani sustav za postavljanje autosjedalica u automobilima. U automobilu se nalaze montažni nosači Isofix. Ti se nosači nalaze između naslona i sjedala stražnjeg sjedala i povezani su s karoserijom automobila. Autosjedalica Isofix opremljena je kukama koje se lako mogu pričvrstiti na nosače.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Koliko dugo moje dijete može biti u autosjedalici? Potvrđeno

Ne dopustite djetetu da sjedi u autosjedalici duže od 1,5 do 2 sata dnevno. Mnoga moderna kolica nude mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na vrh, što omogućuje brzi prijevoz vašeg djeteta. Također u tom slučaju, ne prelazite 1,5 do 2 sata dnevno.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Chicco Seat4 Autosjedalica
Dal-zotto mireille 02-10-2023
Dobro veče, možemo li ugraditi chicco seat4fix u benzinski polo iz 2016. Hvala vam


(Preveo Google)
Chicco Seat4 Autosjedalica
Priručnik Chicco Eletta Autosjedalica
Rossella 01-04-2023
Bok, moja chicco eletta sjedalica je mobilna iako je dobro postavljena! I to nasred stražnjeg sjedala!Što da radim?


(Preveo Google)
Chicco Eletta Autosjedalica
Priručnik Chicco YOUniverse Fix Autosjedalica
Cisco L'irlandais 16-08-2022
Za dijete od 5 godina (17 kg), mogu li ovu sjedalicu jednostavno staviti na stražnje sjedalo automobila, bez isofix sustava ili Top Tethera, i držati dijete sigurnosnim pojasom?


(Preveo Google)
Chicco YOUniverse Fix Autosjedalica
Priručnik Chicco Neptune Autosjedalica
Maria Filomena 25-05-2022
Kako pričvrstiti sjedalo sigurnosnim pojasom u autu?


(Preveo Google)
Chicco Neptune Autosjedalica
Priručnik Chicco Neptune Autosjedalica
Esteban 30-05-2021
Kjjj


(Preveo Google)
Chicco Neptune Autosjedalica