Priručnici za Lorelli Autosjedalice

U nastavku možete vidjeti sve modele Lorelli Autosjedalice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li se Isofix autosjedalice postaviti u automobile bez Isofix-a? Potvrđeno

Većina dostupnih Isofix autosjedalica ima univerzalno odobrenje za osiguranje sigurnosnim pojasevima, uz odobrenje za automobil. To omogućuje osiguranje sjedala sigurnosnim pojasevima. Za detalje pročitajte priručnik autosjedalice. Postoje Isofix autosjedalice koje se ne mogu osigurati sigurnosnim pojasevima.

Ovo je bilo korisno (704) Čitaj više

Na kojem je mjestu najsigurnije smjestiti autosjedalicu? Potvrđeno

To ovisi o samom automobilu, no općenito, najsigurnije je mjesto na sredini stražnjeg sjedala. Na tom mjestu dijete je najviše udaljeno od bočnih strana, stoga i najbolje zaštićeno od sudara. Međutim, to je slučaj samo ako postoji sigurnosni pojas u tri točke. Ako postoji samo pojas koji ide preko krila, sigurnije je da sjedalicu postavite uz stražnji prozor.

Ovo je bilo korisno (632) Čitaj više

Mogu li koristiti auto u autu u zrakoplovu? Potvrđeno

Ne postoje međunarodne smjernice za upotrebu autosjedalica u avionima. Ovisno o modelu, moguće je da autosjedalica za to odgovara. Hoće li to biti dopušteno ili ne, ovisi o zrakoplovnoj kompaniji. Uvijek unaprijed kontaktirajte zrakoplovnu tvrtku kako biste to provjerili.

Ovo je bilo korisno (205) Čitaj više

Mogu li se sva Isofix autosjedalice ugraditi u sve automobile s Isofixom? Potvrđeno

Ne, postoje univerzalne i neuniverzalne autosjedalice Isofix. Neuniverzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u određenim automobilima. Uz sjedalo se nalazi popis modela automobila koji su prikladni za upotrebu sa tim sjedištem. Univerzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u automobilima koji su opremljeni sustavom Isofix i pričvrsnom točkom Top Tether.

Ovo je bilo korisno (157) Čitaj više

Što je Isofix? Potvrđeno

Isofix je međunarodno standardizirani sustav za postavljanje autosjedalica u automobilima. U automobilu se nalaze montažni nosači Isofix. Ti se nosači nalaze između naslona i sjedala stražnjeg sjedala i povezani su s karoserijom automobila. Autosjedalica Isofix opremljena je kukama koje se lako mogu pričvrstiti na nosače.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Koliko dugo moje dijete može biti u autosjedalici? Potvrđeno

Ne dopustite djetetu da sjedi u autosjedalici duže od 1,5 do 2 sata dnevno. Mnoga moderna kolica nude mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na vrh, što omogućuje brzi prijevoz vašeg djeteta. Također u tom slučaju, ne prelazite 1,5 do 2 sata dnevno.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Lorelli Sigma+ SPS Autosjedalica
ephrem 26-12-2023
Ima li tko kakvu ideju kako proširiti remenje.. u ovom trenutku dobivam m gotovo nije zatvoren. sin ima 3 i 13,5 kg.. nadam se da netko ima savjet, inače ću nažalost kupiti novi..


(Preveo Google)
Lorelli Sigma+ SPS Autosjedalica
Priručnik Lorelli Aviator Autosjedalica
L. BAKKER 15-08-2023
Trebaju li jastuci ostati u sjedalu? Naša kći zaspi, ali zbog jastuka glava joj pada naprijed pored zaštitne navlake. Podloga za tijelo također je namijenjena da ostane na mjestu. Sada ima više od godinu i pol, ali nije ugodno kad zaspi. Moje pitanje je da li su jastuci potrebni.


(Preveo Google)
Lorelli Aviator Autosjedalica
Priručnik Lorelli Aviator Autosjedalica
Linda 01-07-2023
zdravo Kako podesiti naslon za glavu. Povukao sam ga gore, ali ne mogu ga povući natrag. Ne mogu pronaći nijedan gumb ili polugu za to.


(Preveo Google)
Lorelli Aviator Autosjedalica
Priručnik Lorelli Iris Autosjedalica
Hansjörg Fast 29-03-2023
Molim vas da mi kažete može li se Isis također ugraditi u 4er GrandCoupe


(Preveo Google)
Lorelli Iris Autosjedalica
Priručnik Lorelli Aviator Autosjedalica
Екатерина 10-10-2022
Kako skinuti navlaku za rublje????


(Preveo Google)
Lorelli Aviator Autosjedalica