Priručnici za Peg-Pérego Autosjedalice

U nastavku možete vidjeti sve modele Peg-Pérego Autosjedalice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li se Isofix autosjedalice postaviti u automobile bez Isofix-a? Potvrđeno

Većina dostupnih Isofix autosjedalica ima univerzalno odobrenje za osiguranje sigurnosnim pojasevima, uz odobrenje za automobil. To omogućuje osiguranje sjedala sigurnosnim pojasevima. Za detalje pročitajte priručnik autosjedalice. Postoje Isofix autosjedalice koje se ne mogu osigurati sigurnosnim pojasevima.

Ovo je bilo korisno (704) Čitaj više

Na kojem je mjestu najsigurnije smjestiti autosjedalicu? Potvrđeno

To ovisi o samom automobilu, no općenito, najsigurnije je mjesto na sredini stražnjeg sjedala. Na tom mjestu dijete je najviše udaljeno od bočnih strana, stoga i najbolje zaštićeno od sudara. Međutim, to je slučaj samo ako postoji sigurnosni pojas u tri točke. Ako postoji samo pojas koji ide preko krila, sigurnije je da sjedalicu postavite uz stražnji prozor.

Ovo je bilo korisno (632) Čitaj više

Mogu li koristiti auto u autu u zrakoplovu? Potvrđeno

Ne postoje međunarodne smjernice za upotrebu autosjedalica u avionima. Ovisno o modelu, moguće je da autosjedalica za to odgovara. Hoće li to biti dopušteno ili ne, ovisi o zrakoplovnoj kompaniji. Uvijek unaprijed kontaktirajte zrakoplovnu tvrtku kako biste to provjerili.

Ovo je bilo korisno (205) Čitaj više

Mogu li se sva Isofix autosjedalice ugraditi u sve automobile s Isofixom? Potvrđeno

Ne, postoje univerzalne i neuniverzalne autosjedalice Isofix. Neuniverzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u određenim automobilima. Uz sjedalo se nalazi popis modela automobila koji su prikladni za upotrebu sa tim sjedištem. Univerzalna autosjedalica Isofix može se koristiti samo u automobilima koji su opremljeni sustavom Isofix i pričvrsnom točkom Top Tether.

Ovo je bilo korisno (157) Čitaj više

Što je Isofix? Potvrđeno

Isofix je međunarodno standardizirani sustav za postavljanje autosjedalica u automobilima. U automobilu se nalaze montažni nosači Isofix. Ti se nosači nalaze između naslona i sjedala stražnjeg sjedala i povezani su s karoserijom automobila. Autosjedalica Isofix opremljena je kukama koje se lako mogu pričvrstiti na nosače.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Koliko dugo moje dijete može biti u autosjedalici? Potvrđeno

Ne dopustite djetetu da sjedi u autosjedalici duže od 1,5 do 2 sata dnevno. Mnoga moderna kolica nude mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na vrh, što omogućuje brzi prijevoz vašeg djeteta. Također u tom slučaju, ne prelazite 1,5 do 2 sata dnevno.

Ovo je bilo korisno (148) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
κατερινα 28-12-2023
Pozdrav, imam kolica crna sa crvenim peg perego 3 u 1, bila su blizu 900 eura... Pitam srednje sjediste, a ne "jaje" u autu, jer nema isofix opciju, kako da ga postavim okrenutog prema leđima i ispravno ga pričvrstim sigurnosnim pojasom? beba ima 7 mjeseci i "jaje" joj više ne stane i otišli smo do drugog sjedala koje pokušavam vidjeti kako da ga pričvrstim pojasom i okrenuto prema natrag nema proreze za pojas poput "jajeta".


(Preveo Google)
Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Priručnik Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Gauvin sandra 13-07-2021
Pozdrav, jesi li dobio odgovor na svoje pitanje jer bih želio očistiti i sjedalo. srdačno


(Preveo Google)
Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Priručnik Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Karpov 08-02-2021
Poštovani, htjela bih znati kako namjestiti sjedalicu za novorođenčad jer moja beba sjedi u cosi nije normalno


(Preveo Google)
Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Priručnik Peg-Pérego Viaggio 2-3 Flex Autosjedalica
Maura Marino 14-02-2020
Izvrstan proizvod .... ali što se tiče uklanjanja premaza previše komplicirano i siromašno u ilustriranim uputama


(Preveo Google)
Peg-Pérego Viaggio 2-3 Flex Autosjedalica
Priručnik Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica
Anne Gelot 03-11-2019
Zdravo, Želio bih znati može li se sjedalo ukloniti kako bih mogao očistiti leđa i tkanine sjedala? Eventualno "otkopčavanjem" 2 siva zatvarača s desne i lijeve strane? hvala unaprijed


(Preveo Google)
Peg-Pérego Primo Viaggio SL Autosjedalica