Priručnici za BabyOno Izdajalice

U nastavku možete vidjeti sve modele BabyOno Izdajalice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Je li moguće koristiti rabljenu pumpicu za dojke? Potvrđeno
Ako je moguće sanirati dijelove kroz koje mlijeko putuje, na primjer, kuhanjem, tada je sigurno koristiti rabljenu pumpu za dojke. U svakom drugom slučaju nije higijenski i nije uputno.

Ovo je bilo korisno (19)
Koliko dugo mogu čuvati majčino mlijeko? Potvrđeno
To ovisi o tome gdje ga pohranjujete. Na sobnoj temperaturi trajat će 5-10 sati. U hladnjaku mlijeko može biti svježe do 5 dana ili do 3 mjeseca u zamrzivaču. Ako u dubokoj zamrzivači majčino mlijeko ostane svježe 3-6 mjeseci. Nakon zagrijavanja mlijeka može se koristiti do 1 sata. Ako mlijeko miriše na kiselo, vjerojatno je najbolje da ga ne koristite.

Ovo je bilo korisno (2)
Koja je razlika između pumpe za dojke s otvorenim i zatvorenim sustavom? Potvrđeno
Kod pumpi za dojke sa zatvorenim sustavom, mlijeko ne dolazi u kontakt s mehanizmom i teče izravno u spremnik. Otvorenim sustavom mlijeko teče kroz pumpu za dojenje, a zatim u spremnik. Stoga je zatvoreni sustav higijenski i zahtijeva manje čišćenja.

Ovo je bilo korisno (0)