Priručnik DJI Mini 2 Dron

Trebate priručnik za svoj DJI Mini 2 Dron? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 0 često postavljanih pitanja, 1 komentar i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

2021.02
v1.2
Korisnički priručnik
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 13.7 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda DJI Mini 2 Dron i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s DJI Mini 2 Dron?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o DJI Mini 2 Dron. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

kezdi bela 17-10-2022
Bio sam vrlo zadovoljan s njim jer sam neko vrijeme radio ono što sam htio. Kažem to samo neko vrijeme jer je izvršavao moje upute, ali nažalost nakon nekog vremena nije prihvatio upute i otišao je gdje god je Tražio sam.Mislio sam da je baterija prazna i s tim je problem.Promijenio sam baterije ali bezuspješno jer je bilo nemoguće ponovo otvoriti i nažalost nestalo je pa ga nisam mogao naći

odgovori | Ovo je bilo korisno (2) (Preveo Google)

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj DJI Mini 2 Dron. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate DJI. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj DJI Mini 2 Dron na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka DJI
Model Mini 2
Kategorija Dronovi
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 13.7 MB

Svi priručnici za DJI Dronovi
Više priručnika za Dronovi

Priručnik DJI Mini 2 Dron

Povezani proizvodi