Priručnici za Favorit Bojleri

U nastavku možete vidjeti sve modele Favorit Bojleri čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moj kotao će proizvoditi samo mlaku vodu, zašto je to tako? Potvrđeno
To vjerojatno znači da je termostat slomljen. Za savjet se obratite proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (592)
Je li korisno isključiti bojler u slučaju odsustva ili odlaska na odmor? Potvrđeno
Mnogi su suvremeni bojleri energetski veoma učinkoviti. U slučaju odsustva ili odlaska na odmor koji traje jedan tjedan ili manje, manje će se energije potrošiti za ponovno zagrijavanje vode nego za održavanje trenutačne temperature vode. Tijekom odsustva koje traje duže od tjedan dana isključivanjem bojlera mogla bi se uštedjeti energija.

Ovo je bilo korisno (203)
Iz ventila za smanjenje tlaka dolazi voda, je li to normalno? Potvrđeno
Da, kotao je tlačna posuda. Kad tlak postane previsok, kotao će ga smanjiti ispuštanjem vode kroz ventil za smanjenje tlaka. Instalater kotla trebao je postaviti odgovarajuću drenažu.

Ovo je bilo korisno (184)
Koje je najbolje mjesto za ugradnju bojlera? Potvrđeno
Najbolje mjesto za ugradnju bojlera jest u blizini lokacije na kojoj će se upotrebljavati najviše tople vode (tj. kupaonice). Time se jamči brza opskrba toplom vodom i minimalan gubitak topline.

Ovo je bilo korisno (161)
Koja je razlika između kotla i plinskog kotla? Potvrđeno
Kotao zagrijava vodu prije nego što je poželite koristiti. Plinski kotao zagrijava vodu u trenutku kada je potrebna. To znači da s običnim kotlom možete ostati bez tople vode kad je rezervoar prazan.

Ovo je bilo korisno (93)