Priručnici za Okviri kreveta

U nastavku možete vidjeti sve marke Okviri kreveta čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je minimalna debljina madraca? Potvrđeno

Preporučuje se da sve vrste madraca budu najmanje 16 cm debljine kako bi se osigurala dovoljna udobnost.

Ovo je bilo korisno (423) Čitaj više

Mogu li koristiti dvostruki madrac na bračnom krevetu s individualno podesivom bazom kreveta? Potvrđeno

Ne. Nije moguće staviti dvostruki madrac na bračni krevet s pojedinačno letvastom podlogom, zbog moguće visinske razlike između obje polovice. Svaka polovica trebat će jedan madrac. Također nije moguće koristiti dvostruki nadmadrac.

Ovo je bilo korisno (241) Čitaj više

Koja je razlika između okvira kreveta i boks opruge? Potvrđeno

Okvir kreveta drži samo madrac, ali ne nudi prigušivanje ili drugi oblik udobnosti. Kutijasta opruga je nosač madraca koji je ispunjen metalnim zavojnicama. Prostor između zavojnica pruža dodatnu ventilaciju. Na vrh opruge dodajte madrac i eventualno nadmadrac. Kombinacija box opruge i madraca daje dobru raspodjelu težine i dobru ventilaciju.

Ovo je bilo korisno (191) Čitaj više

Koja je razlika između drvenog i metalnog okvira kreveta? Potvrđeno

Drveni okviri za krevete obično su čvršći od metalnih. To znači da se kod metalnog okvira kreveta mora češće provjeravati čvrstoća i češće zatezati vijke.

Ovo je bilo korisno (178) Čitaj više