Priručnici za Livarno Podnice za krevet

U nastavku možete vidjeti sve modele Livarno Podnice za krevet čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koje su vrste madraca prikladne za podesive podnožje s letvicama? Potvrđeno
Ne mogu se svi madraci koristiti na podesivim podlogama s letvicama. Najprikladniji su madrac s memorijskom pjenom, madrac s hladnom pjenom, madrac od polietera i madrac od lateksa. Mogu se koristiti i džepni opružni madraci. Unutarnji opružni madraci i zračni madraci nisu prikladni za upotrebu s podesivim podlogama od letvica. Sve vrste madraca mogu se koristiti na redovitim podlogama s letvicama.

Ovo je bilo korisno (21)
Mogu li koristiti dvostruki madrac na bračnom krevetu s individualno podesivom bazom kreveta? Potvrđeno
Ne. Nije moguće staviti dvostruki madrac na bračni krevet s pojedinačno letvastom podlogom, zbog moguće visinske razlike između obje polovice. Svaka polovica trebat će jedan madrac. Također nije moguće koristiti dvostruki nadmadrac.

Ovo je bilo korisno (11)
Koja je minimalna debljina madraca? Potvrđeno
Preporučuje se da sve vrste madraca budu najmanje 16 cm debljine kako bi se osigurala dovoljna udobnost.

Ovo je bilo korisno (9)