Priručnik ECG NM 216 Pjenilica za mlijeko

Treba vam priručnik za ECG NM 216 Pjenilica za mlijeko? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 2.58 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda ECG NM 216 Pjenilica za mlijeko i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim ECG proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mlijeko se neće pjeniti pravilno, zašto je to tako? Potvrđeno
Moguće je da pjena za mlijeko nije pravilno očišćena nakon ranije uporabe. Stari ostaci mogu spriječiti da se mlijeko pravilno zapjeni. Ovisno o uređaju, uvijek može postojati dio mlijeka koji se ne zapjeni. Ovo je normalno.

Ovo je bilo korisno (147)
Koje vrste mlijeka mogu koristiti u svom pjenastu mlijeku? Potvrđeno
U osnovi se mogu koristiti sve vrste mlijeka bez dodanog okusa ili šećera, čak i sojino mlijeko. Da biste dobili najbolje pjenjeno mlijeko, važni su proteini u mlijeku. Ti se proteini degeneriraju kad mlijeko neko vrijeme stoji ili je otvoreno. Uvijek je najbolje koristiti mlijeko iz novootvorenog pakiranja.

Ovo je bilo korisno (141)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio ECG.