Priručnik Einhell BT-OS 150 Orbitalna brusilica

Treba vam priručnik za Einhell BT-OS 150 Orbitalna brusilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.31 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Einhell BT-OS 150 Orbitalna brusilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Einhell proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojim materijalima mogu upotrebljavati orbitalnu brusilicu? Potvrđeno
Orbitalne brusilice općenito se upotrebljavaju na drvu, drvenim materijalima i obojenim površinama. Ti su alati manje prikladni za metalne i kamene površine.

Ovo je bilo korisno (29)
Trebam li nositi masku protiv prašine kada koristim brusilicu? Potvrđeno
Da. Tijekom brušenja otpušta se prašina koja može prouzročiti oštećenje dišnih putova. Neke površine također mogu ispuštati kemikalije poput boje ili laka tijekom brušenja. To su također dobar razlog za nošenje maske protiv prašine.

Ovo je bilo korisno (0)
Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim brusilicu? Potvrđeno
Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi brusilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može trajno oštetiti sluh. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (0)
Trebam li nositi zaštitu za oči kada koristim brusilicu? Potvrđeno
Da. Malene čestice mogu poletjeti tijekom brušenja. Kada pogodiju oko, mogu prouzročiti trajno oštećenje oka. Zbog toga je uvijek potrebno nositi zaštitu za oči.

Ovo je bilo korisno (0)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Einhell.