Priručnik Einhell RT-HP 1648 TR Visokotlačni perač

Treba vam priručnik za Einhell RT-HP 1648 TR Visokotlačni perač? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 2.84 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Einhell RT-HP 1648 TR Visokotlačni perač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Einhell proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li čistiti svoj automobil strojem za visokotlačno pranje? Potvrđeno
Da, možete. Stroj za visokotlačno pranje držite na udaljenosti od barem 20 centimetara od automobila i nemojte upotrebljavati tlak veći od 110 bara.

Ovo je bilo korisno (619)
Kako mogu spremiti visokotlačni perač zimi? Potvrđeno
Visokotlačni uređaj je proizvod s dijelovima kroz koje prolazi voda. Uvijek ga potpuno ispraznite prije skladištenja kako biste spriječili oštećenja od mraza. Da ne biste oštetili mraz, najbolje je držati visokotlačni aparat na mjestu bez mraza.

Ovo je bilo korisno (30)
Što znači PSI? Potvrđeno
PSI označava funtu po kvadratnom inču, što ukazuje na količinu pritiska. Što više PSI uređaj za pranje pod pritiskom može isporučiti, to snažnije može očistiti.

Ovo je bilo korisno (26)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Einhell.