Priručnik Einhell TS 230 Kutna brusilica

Treba vam priručnik za Einhell TS 230 Kutna brusilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.12 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Einhell TS 230 Kutna brusilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Einhell proizvodom?
Da Ne
100%
0%
1 glas

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojim materijalima mogu upotrebljavati kutnu brusilicu? Potvrđeno
Kutne brusilice najprikladnije su za metal ili kamen. Ti se alati jako zagrijavaju, zbog čega su manje prikladni za drvo ili plastiku.

Ovo je bilo korisno (31)
Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim kutnu brusilicu? Potvrđeno
Da trebao bi. Iako se količina buke koju stvara kutna brusilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može prouzročiti trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (4)
Trebam li nositi zaštitu za oči kada koristim kutnu brusilicu? Potvrđeno
Da. Malene čestice mogu poletjeti tijekom mljevenja. Kada pogodiju oko, mogu prouzročiti trajno oštećenje oka. Zbog toga je uvijek potrebno nositi zaštitu za oči.

Ovo je bilo korisno (0)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Einhell.