Priručnik Electrolux E5HB1-8SS Create 5 Ručni blender

Treba vam priručnik za Electrolux E5HB1-8SS Create 5 Ručni blender? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 5 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux E5HB1-8SS Create 5 Ručni blender i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (367)
Kako najbolje očistiti ručni blender? Potvrđeno
Većina ručnih miješalica ima odvojivi komad koji se može staviti u perilicu posuđa, to bi trebalo biti naznačeno u priručniku. Ručno čišćenje može se obaviti stavljanjem lopatica u posudu s toplom vodom i uključivanjem ručnog miješalice. Ako želite, dodajte malo deterdženta. Nikada nemojte sušiti oštrice, to može prouzročiti da se otupe.

Ovo je bilo korisno (58)
Kako mogu koristiti različite brzine? Potvrđeno
Najbolje je započeti s najmanjom brzinom i nadograditi do najveće brzine. To će dati najbolje rezultate i najmanje prskanja.

Ovo je bilo korisno (29)
Mogu li omotati kabel oko uređaja nakon upotrebe? Potvrđeno
Bolje je to ne raditi jer to može oštetiti kabel. Najbolje je umotati kabel onako kako je bilo kad se proizvod pakirao.

Ovo je bilo korisno (5)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.