Priručnik Electrolux EEG41CB Usisavač

Treba vam priručnik za Electrolux EEG41CB Usisavač? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 3.78 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux EEG41CB Usisavač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Crijevo mog usisavača je začepljeno, što mogu učiniti? Potvrđeno
Odvojite crijevo i pregledajte ga da biste utvrdili je li stvarno začepljeno. Ako je to slučaj, možete uzeti dugački predmet poput metle i pažljivo ga progurati kroz crijevo. To će obično ukloniti sve predmete koji začepljuju crijevo. Ako vam ovo nije pomoglo, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (1189)
Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (366)
Koje veličine postoje vrećice za prašinu? Potvrđeno
Dvije su veličine koje treba uzeti u obzir. Prva je veličina ploče s ulazom u vreću. To određuje hoće li vrećica za prašinu stati na određeni usisavač. Tada je veličina torbe. To je uglavnom naznačeno u litrama i određuje koliko prašine vreća može držati.

Ovo je bilo korisno (297)
Kabel za napajanje mog usisavača ne vraća se natrag u uređaj, što mogu učiniti? Potvrđeno
Moguće je da se kabel zavrne ili preklopi. Potpuno razmotajte kabel nekoliko puta i premotajte ga natrag u uređaj pod vodstvom ruku. Ako ovo ne riješi problem, moguće je da je mehanizam za premotavanje kabela slomljen. U tom slučaju kontaktirajte proizvođača ili servis za popravak.

Ovo je bilo korisno (260)
Moj usisavač proizvodi zvižduk, što mogu učiniti? Potvrđeno
Ovaj problem često uzrokuje puna vreća za prašinu ili filtar ili kada postoji otvor koji propušta zrak u crijevo. Provjerite vrećicu za prašinu i filtar te ih po potrebi zamijenite. Provjerite ima li na crijevu rupa ili loših spojeva. Ako ovo ne riješi problem, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (210)
Koju postavku na glavi četke za usisavač trebam koristiti? Potvrđeno
Gotovo svi usisavači imaju glavu s podesivom četkom. Koristite četku za tvrde površine kako biste spriječili ogrebotine i oštećenja. Isključite četku za tepihe i sagove.

Ovo je bilo korisno (164)
Kako mogu ukloniti prašinu i dlake s glave četke za usisavač? Potvrđeno
Uklanjanje prašine i dlaka s glave četke za usisavač vrši se ručno. Ako to ne bude išlo po želji, moguće je finim češljem ukloniti preostalu nečistoću.

Ovo je bilo korisno (130)
Mogu li više puta koristiti papirnatu vrećicu za prašinu? Potvrđeno
To nije uputno. Pore ​​vrećice bit će zasićene, što će uzrokovati gubitak usisavanja i možda oštetiti motor.

Ovo je bilo korisno (126)
Što je HEPA? Potvrđeno
HEPA znači visokoefikasni zrak u obliku čestica. Mnogi usisavači imaju HEPA filter. HEPA filtar zaustavit će najmanje 85%, a najviše 99,999995% svih čestica od 0,3 mikrometra (µm) i više.

Ovo je bilo korisno (69)
Mogu li koristiti obični usisavač za usisavanje pepela? Potvrđeno
Ne, to apsolutno nije moguće. Pepeo koji se čini ohlađenim može iznutra još uvijek biti topao ili čak vruć. Obični usisavač nije predviđen za to i može izazvati požar. Također, filtri uobičajenih usisavača nisu uvijek prikladni za zadržavanje izuzetno malih čestica poput pepela. Tada može doći do motora usisavača i nanijeti štetu.

Ovo je bilo korisno (33)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Susana Gomes 06-01-2020
Ima li ovaj vakuum usisnu snagu ?? Hvala

odgovori | Ovo je bilo korisno (0)(Translated by Google)
Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.