Priručnik Electrolux EHH6540FHK Ploča za kuhanje

Treba vam priručnik za Electrolux EHH6540FHK Ploča za kuhanje? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.99 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux EHH6540FHK Ploča za kuhanje i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koje se tave mogu upotrebljavati na indukcijskoj ploči? Potvrđeno
Općenito gledano, sve se magnetske tave mogu upotrebljavati na indukcijskoj ploči. Gotovo sve nove tave prikladne su za indukciju.

Ovo je bilo korisno (938)
Moja ploča za kuhanje ima utikač koji ne odgovara uobičajenoj utičnici, što da radim? Potvrđeno
Mnoge električne ploče za kuhanje (i keramičke i indukcijske) imaju drugačiji utikač. To je zato što ovi uređaji zahtijevaju puno snage. Neka instalaciju aparata obavi stručnjak.

Ovo je bilo korisno (609)
Zašto paljenje na mojem dometu ispušta kliktanje? Potvrđeno
Ako je domet očišćen s puno vode, gumbi su se možda smočili, što je pokrenulo paljenje. Ostavite da se gumbi osuše. Ako se problem nastavi, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (586)
Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (365)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.