Priručnik Electrolux ESB2700 Blender

Treba vam priručnik za Electrolux ESB2700 Blender? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 5.36 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux ESB2700 Blender i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (368)
Može li blender također drobiti led? Potvrđeno
Većina miješalica može drobiti led. To ovisi o modelu i nožu u miješalici. Uvijek provjerite ovo za svoj vlastiti model.

Ovo je bilo korisno (66)
Koja je razlika između procesora hrane i miješalice? Potvrđeno
Prerađivači hrane obično mogu preraditi hranu u kockice, kriške i druge oblike. Blenderi su posebno pogodni za mljevenje i miješanje hrane.

Ovo je bilo korisno (8)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.