Priručnik Electrolux WS71-4CR Parni čistač

Treba vam priručnik za Electrolux WS71-4CR Parni čistač? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 2.52 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux WS71-4CR Parni čistač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (400)
Mogu li koristiti parni čistač na drvenim podovima poput laminata? Potvrđeno
Da, ali drveni podovi su ranjiviji od primjerice pločica. Upotrijebite najnižu postavku na parnom uređaju za čišćenje i koristite krpu kako biste spriječili oštećenja.

Ovo je bilo korisno (127)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.