Priručnik FERM PDM1049P_K Bušilica

Treba vam priručnik za FERM PDM1049P_K Bušilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 14.09 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda FERM PDM1049P_K Bušilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim FERM proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Stalno skidam glavu vijka kada koristim bušilicu. Zašto je to? Potvrđeno
Većina svrdla za bušenje može se postaviti na jače ili mekše zavrtanje. Ako se glava i dalje skida, pokretač bušilice vjerojatno bi trebao biti postavljen u drugu postavku. Kad se radi o bežičnom uređaju, uvijek budite sigurni da je baterija napunjena za optimalan rezultat.

Ovo je bilo korisno (44)
Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim bušilicu? Potvrđeno
Da trebao bi. Iako se količina buke koju bušilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (9)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik FERM PDM1049P_K Bušilica