Priručnik Grundig Music 61 Radioprijamnik

Trebate priručnik za svoj Grundig Music 61 Radioprijamnik? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 2 često postavljanih pitanja, 15 komentara i 2 glasova s ​​prosječnom ocjenom proizvoda 100/100. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

PORTABLE RADIO
Music 61
HR
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.34 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Grundig Music 61 Radioprijamnik i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Grundig Music 61 Radioprijamnik?
Da Ne
100%
0%
2 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Grundig Music 61 Radioprijamnik. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Attila Téglási 19-03-2022
Kako mogu trajno isključiti alarm? Pročitao sam priručnik. Kada pritisnete tipku ALARM, simbol (zvono) nestaje. Sljedećeg dana ponovno se pojavljuje simbol alarma, radio alarmi u podne. Alarm će raditi satima ako se ne liječi.

odgovori | Ovo je bilo korisno (23) Čitaj više (Preveo Google)
Maria Alvarez 12-11-2022
Ne znam kako ukloniti stalni alarm. Nije navedeno u uputama. To je veliki problem za mene i moju obitelj. Nadam se da mi možete pomoći. Hvala vam

Ovo je bilo korisno (12) (Preveo Google)
[email protected] 10-07-2022
Pročitao sam priručnik kao što je preporučeno, ali ne vidim kako trajno poništiti alarm??? postaje vrlo problematično možete li mi, molim vas, reći kako da nastavim Hvala unaprijed

odgovori | Ovo je bilo korisno (20) (Preveo Google)
Martine Monnot 12-04-2022
Kako mogu izbrisati pohranjene stanice?

odgovori | Ovo je bilo korisno (7) (Preveo Google)
Fitou Marie 24-11-2022
Vrlo sam zadovoljan uređajem, ali gumb za uključivanje/isključivanje više ne reagira i nemoguće je otvoriti kućište za pristup gumbu. Postoji li trik?

odgovori | Ovo je bilo korisno (6) (Preveo Google)
Martine Monnot 12-04-2022
Kako izbrisati .pohranjene stanice molim?

odgovori | Ovo je bilo korisno (3) Čitaj više (Preveo Google)
LBB 13-03-2024
Imam isto pitanje!

Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)

Loading…

Pierre GROLEAU 12-04-2022
imam 2; Jedna siva i jedna bijela. Jako sam cijenila svoju sivu koja nije predstavljala nikakav problem. Zato sam kupila drugu (bijelu) identičnu osim boje. Postoji problem s tipkama memorije stanice koje se smrzavaju i stvaraju čisto mehaničko pucketanje u kontaktima. Za obje je pametno na bilo koji način označiti tipku za spavanje koju je teško razlikovati od ostalih tipki u standardnim uvjetima korištenja na noćnom ormariću.

odgovori | Ovo je bilo korisno (2) (Preveo Google)
Alice 08-01-2022
pozdrav, što znači funkcija odgode ili spavanja kako je aktivirati ili deaktivirati čemu služi? da li morate dugo pritisnuti tipku za način rada da biste postavili vrijeme mirovanja zašto je na timeru napisano 90 hvala na odgovoru u vezi izvrsnog proizvoda Grundig music 61

odgovori | Ovo je bilo korisno (1) Čitaj više (Preveo Google)
Pierre GROLEAU 10-01-2022
Funkcija mirovanja uključuje uređaj na vrijeme koje odaberete. Funkcija Sleep se koristi pritiskom na tipku za davanje minuta koje će se odbrojavati prije nego što se set isključi (i zaspite...). Npr.: Prikazujete 10 ako želite da vaš post završi za 10 minuta. Ako je 22 sata, stanica će stati u 22:10.

Ovo je bilo korisno (2) (Preveo Google)
Catherine COLOMER 15-09-2023
Možete li mi pomoći zapamtiti postaje? HVALA

odgovori | Ovo je bilo korisno (1) Čitaj više (Preveo Google)
Pierre GROLEAU 15-09-2023
Pomoću Tune + ili - pronađite radio stanicu koju želite pohraniti. Zatim pritisnite tipku “M”. Zatim pritisnite broj po svom izboru (1,2 3... itd.). Za završetak ponovno pritisnite tipku “M”. Obično se vaš izbor pamti. Cdt

Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Zdzisław 02-03-2024
kako trajno namjestiti vrijeme da se ne vrati na prethodne postavke nakon nekoliko minuta

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Zdzisław 03-03-2024
nakon postavljanja vremena, nakon nekoliko minuta ili sati, vraća se stara postavka, nema stabilizacije, postavka vremena, molim pomoć

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Chantal Leroy 15-05-2024
Dobro jutro, Više nemam zvuk na Europe 1 iako je stanica pohranjena.

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Grundig Music 61 Radioprijamnik. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Grundig. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Grundig Music 61 Radioprijamnik na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Grundig
Model Music 61
Kategorija Radioprijamnici
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 0.34 MB

Svi priručnici za Grundig Radioprijamnici
Više priručnika za Radioprijamnici

Često postavljana pitanja o Grundig Music 61 Radioprijamnik

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što je DAB+? Potvrđeno

DAB+ nasljednik je signala FM i znači Digital Audio Broadcasting (digitalno emitiranje zvuka). Riječ je o digitalnom signalu koji omogućava više kanala u istoj širini pojasa, kao i lakše prebacivanje kanala.

Ovo je bilo korisno (250) Čitaj više

Koja je razlika između FM-a i AM-a? Potvrđeno

I FM i AM oblici su modulacije koji se upotrebljavaju za prijenos signala. FM znači Frequency Modulation (modulacija frekvencije), a AM Amplitude Modulation (modulacija amplitude). AM je najstariji oblik modulacije. Najveća je razlika to što je signal FM mnogo snažniji od signala AM.

Ovo je bilo korisno (190) Čitaj više
Priručnik Grundig Music 61 Radioprijamnik

Povezani proizvodi

Povezane kategorije