Priručnik Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač

Trebate priručnik za svoj Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 18 često postavljanih pitanja, 5 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.2 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Luciano Zuffi 12-07-2022
Je li moguće da hladnjak-zamrzivač stvara vodu koja odlazi izvan uređaja? Nalazim vodu u blizini opreme za koju ne mogu pronaći curenje u sustavima za vodu.

odgovori | Ovo je bilo korisno (4) (Preveo Google)
marco picatto 04-11-2022
gdje mogu pronaći dimenzije vrata hladnjaka i vrata zamrzivača? Imam kuhinju po mjeri i želio bih da vrata novog hladnjaka sa zamrzivačem odgovaraju vratima postojećeg ormarića

odgovori | Ovo je bilo korisno (4) (Preveo Google)
lorenzo 05-12-2022
Kupio sam ugradbeni hladnjak MOD: HAIER compi HBW5518. Moram registrirati svoj proizvod, ali ne mogu pronaći serijski broj ili QR. Hvala.

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Irina 20-03-2024
Kupili smo novi hladnjak i otkrila sam da se u zamrzivaču ispod donje ladice stvara led. Zašto se to događa, jer su elastične trake zategnute?!

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Andries 15-05-2024
Kako pravilno koristiti ladicu za vlažnost? Nema nizozemskog priručnika.

odgovori | Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Haier. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Haier
Model HBW5518E
Kategorija Frižideri – zamrzivači
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 1.2 MB

Svi priručnici za Haier Frižideri – zamrzivači
Više priručnika za Frižideri – zamrzivači

Često postavljana pitanja o Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Ako želim da moj hladnjak-zamrzivač bude hladniji, trebam li odabrati višu ili nižu postavku? Potvrđeno

Kod većine zamrzivača s višim postavkama veće podešavanje znači da će se stroj jače hladiti. S nižom postavkom, stroj će se hladiti manje tvrdo, a temperatura u hladnjaku i zamrzivaču bit će viša.

Ovo je bilo korisno (7164) Čitaj više

Mogu li promijeniti smjer otvaranja vrata svog hladnjaka-zamrzivača? Potvrđeno

Da, gotovo svi stojeći hladnjaci s zamrzivačima nude mogućnost postavljanja vrata s druge strane. Kako to učiniti općenito možete pronaći u priručniku.

Ovo je bilo korisno (3950) Čitaj više

Koja je najbolja postavka temperature za hladnjak? Potvrđeno

Iz zdravstvene perspektive temperature su između 3 ℃ i 4 ℃ najbolje. Na tim temperaturama rast bakterija i plijesni je ograničen.

Ovo je bilo korisno (3147) Čitaj više

Otvor za odvod u mom hladnjaku-zamrzivaču je prljav / začepljen, kako ga očistiti? Potvrđeno

Za to postoje posebni uređaji za čišćenje, ali blokadu ili prljavštinu moguće je ukloniti i pamučnom krpom. Kako bi odvodna rupa bila čista i spriječili mirise, savjetuje se stavljanje kapi izbjeljivača klora u odvod 4 puta godišnje.

Ovo je bilo korisno (2892) Čitaj više

Koliko često treba odmrzavati zamrzivač? Potvrđeno

Za optimalnu upotrebu zamrzivača najbolje je odmrzavanje jednom u 3-6 mjeseci. Led s unutarnje strane zamrzivača smanjuje raspoloživi prostor i povećava upotrebu energije. Postupak odmrzavanja može se ubrzati stavljanjem vruće vode u ladicu ili stavljanjem zdjela s vrućom vodom u zamrzivač.

Ovo je bilo korisno (2372) Čitaj više

Hladnjak sa zamrzivačem proizvodi zvuk nalik stvaranju mjehurića, je li to normalno? Potvrđeno

Suvremeni hladnjaci sa zamrzivačem služe se ekološki prihvatljivim rashlađivačem. Tijekom postupka hlađenja ta se tvar pretvara u plin, što može prouzročiti zvuk nalik stvaranju mjehurića i/ili siktanju. To je potpuno normalno.

Ovo je bilo korisno (2135) Čitaj više

Kupio sam novi hladnjak sa zamrzivačem, mogu li ga odmah uključiti? Potvrđeno

Ne, hladnjak-zamrzivač mora stajati u uspravnom položaju najmanje 4 sata prije nego što se može uključiti. To je zato što se tekućina za hlađenje treba taložiti.

Ovo je bilo korisno (1403) Čitaj više

Je li normalno da se na pozadini mojeg hladnjaka sa zamrzivačem stvaraju voda ili led? Potvrđeno

Da, to je posve normalna pojava. Vlaga koja prodire u hladnjak sa zamrzivačem s vrućim zrakom ili proizvodima završava na najhladnijem dijelu, na stražnjoj stijenki. Budući da stražnja stijenka može doseći temperature smrzavanja, kapljice će se s vremena na vrijeme smrznuti. Kada hladnjak ne radi, komadići leda tope se i otječu u odvod hladnjaka sa zamrzivačem.

Ovo je bilo korisno (1097) Čitaj više

Vrata mog hladnjaka-zamrzivača neće se pravilno zatvoriti, zašto je to tako? Potvrđeno

Dva su najčešća uzroka da hladnjak-zamrzivač nije poravnat i da je brtva vrata oštećena ili da na njoj ima ostataka hrane. Provjerite je li hladnjak s zamrzivačem poravnan i provjerite brtvljenje vrata. Zamijenite brtvu ako je potrebno.

Ovo je bilo korisno (959) Čitaj više

Koliko prostora bih trebao ostaviti između hladnjaka i zamrzivača i zida? Potvrđeno

Da biste osigurali dobru ventilaciju, najbolje je ostaviti najmanje 5 cm slobodnog prostora s obje strane i sa stražnje strane hladnjaka-zamrzivača.

Ovo je bilo korisno (900) Čitaj više

Što znače zvijezde na zamrzivaču? Potvrđeno

Zvijezde označavaju sposobnost smrzavanja. 1 zvjezdica označava kapacitet smrzavanja do -6ºC. To čini zamrzivač prikladnim za izradu kockica leda ili čuvanje prethodno smrznute robe do dva tjedna. Svježa hrana ne može se smrznuti. Dvije zvjezdice označavaju sposobnost smrzavanja do -12ºC. To čini zamrzivač pogodnim za čuvanje prethodno smrznute robe do dva mjeseca. Svježa hrana ne može se smrznuti. 3 zvjezdice ukazuju na sposobnost smrzavanja do -18ºC. To čini zamrzivač prikladnim

Ovo je bilo korisno (682) Čitaj više

Koliko treba da moj hladnjak dosegne zadanu temperaturu nakon što ga uključim? Potvrđeno

To ovisi o veličini, starosti i modelu hladnjaka. Može potrajati nekoliko sati do 24 sata dok hladnjak ne dosegne zadanu temperaturu. Postupak se može ubrzati stavljanjem nekvarljive robe u hladnjak. Temperatura u hladnjaku ne može se pravilno izmjeriti osjećajući zrak iznutra. Najbolji način da se utvrdi je li hladnjak postigao zadanu temperaturu je da u hladnjak stavite čašu vode s termometrom.

Ovo je bilo korisno (592) Čitaj više

U mom hladnjaku postoji kondenzacija, zašto je to tako? Potvrđeno

Uzroka može biti više. Brtva na vratima može biti neispravna, propuštajući vanjski zrak u hladnjak. Također je moguće da hladnjak nije poravnat, što sprječava pravilno zatvaranje vrata. Drugi je uzrok velika razlika između temperature unutar hladnjaka i izvana dok se vrata često otvaraju.

Ovo je bilo korisno (493) Čitaj više

Na gumenim brtvama mog hladnjaka-zamrzivača ima plijesni, što da radim? Potvrđeno

Gumene brtve zapravo nisu unutar zamrzivača i zato su toplije. To omogućuje rastu bakterija i stvaranje plijesni. Redovito čistite gumu kako biste to spriječili.

Ovo je bilo korisno (446) Čitaj više

Što je R-410A? Potvrđeno

R-410A je rashladno sredstvo koje se koristi u uređajima koji se hlade do 0 ° C, poput hladnjaka i klima uređaja. Zamjena je starijih rashladnih sredstava i ne oštećuje ozonski sloj.

Ovo je bilo korisno (444) Čitaj više

Mogu li staviti toplu hranu ili napitke u hladnjak sa zamrzivačem? Potvrđeno

Radije ne. Temperatura će u hladnjaku sa zamrzivačem narasti, što će negativno utjecati na ostale proizvode koji se čuvaju unutra.

Ovo je bilo korisno (443) Čitaj više

Moj hladnjak s zamrzivačem Haier prikazuje pogrešku F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, Fr ili Eh, što to znači? Potvrđeno

Te pogreške ukazuju na problem sa senzorom. Haier savjetuje da se u slučaju ovih pogrešaka jave servisu.

Ovo je bilo korisno (183) Čitaj više

Moj hladnjak s zamrzivačem Haier prikazuje pogrešku E1, E2, E6 ili E9, što to znači? Potvrđeno

Te pogreške ukazuju na problem s ventilatorom. Haier savjetuje da se u slučaju ovih pogrešaka jave servisu.

Ovo je bilo korisno (165) Čitaj više
Priručnik Haier HBW5518E Frižider – zamrzivač

Povezani proizvodi

Povezane kategorije