Priručnici za Šivaći strojevi

U nastavku možete vidjeti sve marke Šivaći strojevi čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Igle koje veličine trebam koristiti? Potvrđeno

Veličina igle ovisi o tkanini. Za deblju tkaninu trebat će vam igla za razmišljanje. Primjena igle često se spominje na pakiranju.

Ovo je bilo korisno (1129) Čitaj više

Sve sam provjerio, ali konac mog šivaćeg stroja se neprestano puca, što mogu učiniti? Potvrđeno

Ako se gornji navoj stroja neprestano lomi tamo gdje igla ulazi u tkaninu, moglo bi se dogoditi da pločica igle ili kolut za kalem imaju manja oštećenja u obliku ogrebotina i / ili oštrih rubova. Ova manja oštećenja mogu prouzrokovati pucanje niti nakon nekoliko šavova.

Ovo je bilo korisno (1055) Čitaj više

Koliko traje igla šivaćeg stroja? Potvrđeno

To se razlikuje između proizvođača, ali općenito će igla trajati oko 8 sati. Igli će možda trebati više vremena da se slomi, ali prije toga će postati tup i može oštetiti tkaninu.

Ovo je bilo korisno (534) Čitaj više

Igla mi se neprestano lomi, što je uzrok tome? Potvrđeno

Za to mogu biti razni razlozi. Igla možda nije ispravna za odabranu tkaninu, igla je možda postavljena prenisko, tkanina možda nije pravilno vođena ili je kutija za špulice pogrešno postavljena.

Ovo je bilo korisno (497) Čitaj više

Trebam li potpuno isključiti šivaći stroj da bih zamijenio iglu? Potvrđeno

Iglu možete promijeniti nakon isključivanja proizvoda prekidačem za uključivanje / isključivanje. Tijekom čišćenja proizvoda odspojite ga od napajanja.

Ovo je bilo korisno (385) Čitaj više