Priručnici za Lego

U nastavku možete vidjeti sve Lego teme za koje imamo upute za sastavljanje. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se tema ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

U kompletu nedostaje jedna Lego kockica; mogu li naručiti rezervnu? Potvrđeno

Lego ima servis putem kojeg možete naručiti pojedinačne kockice ili mu se obratiti ako u kompletu nedostaje kockica. Više informacija potražite na njihovom-mjestu.

Ovo je bilo korisno (4688) Čitaj više

Kako mogu spriječiti da Lego kockice izblijede? Potvrđeno

Dva najčešća uzroka gubitka boje jesu dugotrajna izloženost sunčevoj svjetlosti i dim cigarete. Imajte to na umu kad spremate Lego ili Playmobil kockice.

Ovo je bilo korisno (1795) Čitaj više

Koji je najbolji način čišćenja Lego kockica? Potvrđeno

Lego preporučuje ručno čišćenje kockica s malo vode (ne toplije od 40 °C) i blagim deterdžentom. Kockice nikad ne perite u perilici posuđa ili stroju za pranje rublja. Ostavite kockice da se osuše na zraku. Električne dijelove moguće je očistiti samo suhom krpom.

Ovo je bilo korisno (1673) Čitaj više

Nakon što napravim novi Lego set, uvijek mi ostane nekoliko malih komada. Jesam li ih zaboravio koristiti? Potvrđeno

Ne, mnogi novi Lego setovi osiguravaju rezervne dijelove za manje dijelove.

Ovo je bilo korisno (1409) Čitaj više

Koji je najbolji način nanošenja naljepnica na Lego? Potvrđeno

Da biste mogli premjestiti naljepnice, dobro je primijeniti sredstvo za čišćenje stakla na mjesto na koje želite staviti naljepnicu. Kad je naljepnica na pravom mjestu, pustite da se osuši i zalijepit će se.

Ovo je bilo korisno (1217) Čitaj više

Gdje mogu pronaći popis dijelova svog Lego seta? Potvrđeno

Mnoge moderne Lego upute uključuju popis dijelova na kraju knjižice. U slučaju više knjižica, popis se može naći u sredini PDF-a.

Ovo je bilo korisno (1164) Čitaj više

Mogu li se Lego i Duplo kockice koristiti u međusobnoj kombinaciji? Potvrđeno

Da, Lego i Duplo kocke su kompatibilne. Lego kockice pristaju na Duplo kockice sa šupljim klinovima. Duplo kockice najbolje se uklapaju u veće Lego kockice, a mogu se otpustiti iz manjih Lego kockica.

Ovo je bilo korisno (1046) Čitaj više

Od koje dobi je Lego pogodan za igranje? Potvrđeno

Većina Lego setova pogodna je za igranje od 4. godine i više, zbog malih dijelova koje uključuju. Posebna tema Duplo prikladna je za djecu u dobi od 1,5 godine i više. Na kutiji se uvijek spominje preporučena dob.

Ovo je bilo korisno (982) Čitaj više

Gdje mogu pronaći upute za alternativni model mog Lego Technic seta? Potvrđeno

Kombinirali smo upute za alternativne modele s uputama za glavni model. Pomaknite se pored redovnih uputa da biste vidjeli alternativni model.

Ovo je bilo korisno (357) Čitaj više

Gdje mogu pronaći više informacija o svom Lego setu ili Lego dijelu? Potvrđeno

Ako želite znati nešto o Lego setu ili dijelu, kao što je godina iz koje je, koliko dijelova set ima, zamjenski dijelovi ili u kojim drugim setovima se određeni komad može pronaći, BrickLink.com je najbolje mjesto. BrickLink.com je web stranica s gotovo svim detaljima o Lego setovima i dijelovima i dio je Lego grupe.

Ovo je bilo korisno (74) Čitaj više