Priručnici za Playmobil Egyptians

U nastavku možete vidjeti sve Playmobil Egyptians komplete za koje imamo upute za sastavljanje. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se komplet ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu spriječiti da moje igračke Playmobil izgube boju? Potvrđeno
Dva najveća doprinosa promjeni boje plastike Playmobil igračaka su dugotrajna izloženost sunčevoj svjetlosti i dimu cigareta. Pokušajte ih smanjiti kada spremate svoj Playmobil.

Ovo je bilo korisno (873)
Koji je najbolji način čišćenja mojih Playmobil komada? Potvrđeno
Playmobil savjetuje ručno čišćenje dijelova toplom vodom ili vlažnom krpom, moguće s blagim deterdžentom. Cigle nikada ne stavljajte u perilicu rublja ili perilicu posuđa. Pustite da se cigle nakon toga osuše na zraku. Električne dijelove možete očistiti samo suhom krpom.

Ovo je bilo korisno (660)
Od koje dobi je Playmobil pogodan za igranje? Potvrđeno
Većina Playmobil setova pogodna je za igranje od 4. godine i više zbog malih dijelova koje uključuju. Posebni 1.2.3. Tema je prikladna za djecu u dobi od 1,5 i više godina. Na kutiji se uvijek spominje preporučena dob.

Ovo je bilo korisno (361)