Priručnici za Rocktrail Šatori

U nastavku možete vidjeti sve modele Rocktrail Šatori čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li spremiti svoj šator kad je mokar? Potvrđeno
Samo na vrlo kratko vrijeme. Kada se šator čuva mokar tjedan dana ili duže, može postati pljesniv. To je štetno za vaš šator, a možda i za zdravlje.

Ovo je bilo korisno (246)
Kako impregniram šator? Potvrđeno
Postavite šator, očistite krpu i pustite da se osuši. Sredstvo za impregnaciju nanesite na tkaninu prskalicom za biljke ili drugim sprejem. Također je moguće koristiti valjak ili četku za bojanje. Krpa mora biti potpuno zasićena impregnacijskim sredstvom. Također tretirajte unutrašnjost šatora. Sve prozore temeljito očistite vlažnom krpom. Ne dopustite da se sredstvo za impregnaciju osuši na njemu. Neka se tkanina za šator potpuno osuši. Ponovite postupak ako je potrebno.

Ovo je bilo korisno (159)
Mogu li sam popraviti suzu ili rupu na platnu svog šatora? Potvrđeno
Za platna od sintetičkih šatora dostupni su posebni komadi samoljepljivih tkanina. Zalijepite jedan od ovih flastera na obje strane rupe ili suze. Za platna od šatora od pamuka ili platna od šatora od miješanog materijala najbolje je koristiti flastere na kojima se može glačati. Za ovo će biti potrebno glačalo.

Ovo je bilo korisno (118)
Patentni zatvarač mog šatora neće raditi glatko, što mogu učiniti? Potvrđeno
Kada patentni zatvarač radi glatko, koristite suhi PTFE sprej ili silikonski sprej. Ne prskajte na krpu i preventivno prskajte kako biste spriječili buduće probleme.

Ovo je bilo korisno (84)
Na unutrašnjosti šatora nalaze se kapljice vode, znači li to da curi? Potvrđeno
Ne, ovo je vjerojatno kondenzacija. Provjerite je li šator dobro prozračen kako bi kondenzacija bila minimalna.

Ovo je bilo korisno (71)
Koje su klinove za šator najbolje koristiti za koje površine? Potvrđeno
Na travnjacima ili šumskim površinama možete koristiti polukružne ili plastične klinove. Na stjenovitim površinama trebate koristiti stijenske klinove. Na glinenim površinama možete koristiti polukružne, plastične ili univerzalne klinove. Na šljunčanim površinama trebaju vam polukružne ili univerzalne klinove, a na pijesku drvene.

Ovo je bilo korisno (69)
Sredstvo za impregnaciju ostavlja bijele mrlje ili bijelu maglu na tkanini šatora, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno
Ako sredstvo ostavlja bijelu maglu ili bijele mrlje na tkanini šatora, to znači da ste na ta područja nanijeli više sredstva za impregnaciju. To nije štetno, a mrlje s vremenom često nestaju. Nije preporučljivo koristiti manje impregnacijskog sredstva za sprečavanje mrlja. Da bi se postigli dobri rezultati, tkanina mora biti potpuno zasićena impregnacijskim sredstvom.

Ovo je bilo korisno (67)