Priručnici za Zračni kreveti

U nastavku možete vidjeti sve marke Zračni kreveti čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moj se zračni krevet s vremenom polako ispuhuje, ali izgleda da ne curi. Zašto je to? Potvrđeno
Razlike u temperaturama čest su uzrok da zračni krevet postane mekši. Vrući zrak se širi i stari zračni ugovori se ugovaraju. Kad se zračni krevet danju napuni toplim zrakom, a noću ohladi, zračni krevet će se osjećati mekše. Ostali uzroci su neispravan ventil ili stari materijal koji je postao porozan. U potonjem slučaju zračni krevet treba zamijeniti. U slučaju neispravnosti ventila obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (111)
Mogu li popraviti curenje na zračnom krevetu pomoću kompleta za popravak gume za bicikle? Potvrđeno
Propušteno mjesto u zračnom krevetu moguće je popraviti kompletom za popravak gume za bicikle. Međutim, PVC koji se koristi u zračnim krevetima može se razlikovati od PVC-a u gumama za bicikle, što omogućuje da ljepilo neće dobro prianjati na zračni krevet. Za dugotrajni popravak najbolje je nabaviti komplet za popravak posebno izrađen za zračne krevete.

Ovo je bilo korisno (17)
Udubljenja u obliku zračnog kreveta osjećaju se nelagodno dok spavaju, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno
Ova udubljenja u obliku zračnog kreveta potrebna su kako bi se spriječilo njegovo ispupčenje prilikom napuhavanja. Ako se osjećaju prečvrsto, zračni krevet je previše napuhan. Pustite malo zraka da bude mekše.

Ovo je bilo korisno (12)
Mogu li napuhati zračni krevet ustima? Potvrđeno
Nije preporučljivo napuhavanje zračnog kreveta ustima. Osim što će dugo trebati i kod osobe koja to osjeća vrtoglavicu, veliki nedostatak napuhavanja zračnog kreveta ustima je taj što će uz zrak slina puhati u zračni krevet. To s vremenom može utjecati na zračni krevet.

Ovo je bilo korisno (7)
Zračni krevet je hladan, što mogu učiniti? Potvrđeno
Zračni krevet se ne izolira dobro jer je ispunjen zrakom. Hladnoća s poda otići će u zrak zračnog kreveta, čineći da se osjeća hladno. Da biste to spriječili, možete koristiti izoliranu prostirku ispod zračnog kreveta ili izolirani pokrov na vrhu zračnog kreveta.

Ovo je bilo korisno (2)