Priručnik Kärcher WV 6 Premium Čistač prozora

Treba vam priručnik za Kärcher WV 6 Premium Čistač prozora? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 4.12 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Kärcher WV 6 Premium Čistač prozora i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Kärcher proizvodom?
Da Ne
0%
100%
6 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Winfried Fuchs 03-09-2021
Definitivno sam jako razočaran WV 6, kako god ga držao, ravniji strmiji, s manje ili više pritiska, ostaju pruge. To nije bio slučaj s WV 5. Kvaliteta je također razočaravajuća.Imao sam WV5 nekih 5 godina, a onda je prestao raditi. Kupio sam WV6 prošlog listopada, prije 10 mjeseci, sada se više ne naplaćuje. Ako tada pročitate da bi popravak mogao potrajati oko 4 mjeseca, postaje jasno da više ne biste trebali kupovati ovu marku.,

odgovori | Ovo je bilo korisno (6)(Translated by Google)
Renate Strunck 19-04-2022
Wv 6 je definitivno sranje. Nazubljena gumena usnica uvijek ostavlja pruge, za mene je misterija zašto tako nešto radite. Definitivno više neću kupiti ništa od Kärchera, budući da se naš treći visokotlačni čistač, iako nakon jamstva, uvijek nedugo zatim pokvario.

odgovori | Ovo je bilo korisno (4)(Translated by Google)
Priručnik Kärcher WV 6 Premium Čistač prozora