Priručnik Klarstein 10032663 Odvlaživač

Treba vam priručnik za Klarstein 10032663 Odvlaživač? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.06 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Klarstein 10032663 Odvlaživač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Klarstein proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li uključiti svoj odvlaživač odmah nakon kupnje? Potvrđeno
Ne, baš kao i u slučaju hladnjaka ili zamrzivača, uređaj treba stajati uspravno barem dva sata, a po mogućnosti i 24 sata prije prvog uključivanja.

Ovo je bilo korisno (440)
Kako se odvlaživač ispravno prevozi? Potvrđeno
Odvlaživači se uvijek trebaju prevoziti u uspravnom položaju i biti dobro zaštićeni. Bilo koji drugi način prijevoza može oštetiti uređaj.

Ovo je bilo korisno (241)
Koja je idealna vlažnost za životni prostor? Potvrđeno
Idealna vlažnost u kući je između 40-60%. Pri većoj ili nižoj vlažnosti vjerojatnije je da će se razviti gljivice, bakterije i virusi i možete osjetiti osobnu nelagodu.

Ovo je bilo korisno (230)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik Klarstein 10032663 Odvlaživač