Priručnici za Electrolux Čajnici

U nastavku možete vidjeti sve modele Electrolux Čajnici čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (564)
Čemu služi sito u mojem čajniku? Potvrđeno
Služi hvatanju otpalog kamenca koji se možda nagomilao s vremenom.

Ovo je bilo korisno (251)
Kuhalo za vodu ne završava i stalno vrije, što da radim? Potvrđeno
U mnogim slučajevima poklopac kotla nije bio pravilno zatvoren. Ako se dopusti toplina, čajnik će i dalje ključati. Ako to ne riješi problem, obratite se proizvođaču ili mehaničaru.

Ovo je bilo korisno (133)
Mogu li prokuhati manje od minimalne količine vode? Potvrđeno
Ne. Kada kipi manje od minimalne količine vode, temperaturni senzor može pokvariti. To može spriječiti isključivanje kotla na točki vrenja, što rezultira potencijalno opasnim situacijama.

Ovo je bilo korisno (52)
Mogu li prokuhati više od maksimalne količine vode? Potvrđeno
Ne. Kad zakuha više od maksimalne količine vode, čajnik se može preliti. To može rezultirati opasnim situacijama.

Ovo je bilo korisno (32)
Je li učinkovito napuniti čajnik vrućom vodom iz slavine? Potvrđeno
Ne. Za dovod tople vode do slavine često je potrebno prvo pustiti hladnu vodu koja će se potrošiti. Također, cijevi će napuniti istu količinu vruće vode koja se neće koristiti i ohladit će se, što dovodi do gubitka energije. Zbog toga je kuhalo za vodu napuniti hladnom vodom.

Ovo je bilo korisno (32)