Priručnici za Friteze

U nastavku možete vidjeti sve marke Friteze čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko često trebam mijenjati mast ili ulje u fritezi? Potvrđeno

Radi postizanja optimalnog rezultata savjetuje se da mast ili ulje promijenite svakih osam prženja ako pripremate grickalice. Ako pržite krumpiriće, mast ili ulje mogu se promijeniti nakon svakih 12 prženja.

Ovo je bilo korisno (994) Čitaj više

Mogu li očistiti unutrašnjost friteze čistačem? Potvrđeno

Ne. Većina friteza ima poseban sloj koji se može oštetiti pomoću čistača ili abrazivnog sredstva za čišćenje. Koristite samo mekanu stranu čistača ili mokru maramicu.

Ovo je bilo korisno (395) Čitaj više

Koja je 'hladna zona' u mojoj fritezi? Potvrđeno

U fritezama s hladnom zonom dio ulja nalazi se ispod grijaćeg elementa. Ovaj dio ulja ostaje hladniji od gornjeg dijela. Mrvice će plutati na dnu i završiti u ovoj hladnoj zoni, pazeći da ulje duže ostane čisto.

Ovo je bilo korisno (377) Čitaj više