Priručnici za AEG Frižideri – zamrzivači

U nastavku možete vidjeti sve modele AEG Frižideri – zamrzivači čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Hladnjak sa zamrzivačem proizvodi zvuk nalik stvaranju mjehurića, je li to normalno? Potvrđeno
Suvremeni hladnjaci sa zamrzivačem služe se ekološki prihvatljivim rashlađivačem. Tijekom postupka hlađenja ta se tvar pretvara u plin, što može prouzročiti zvuk nalik stvaranju mjehurića i/ili siktanju. To je potpuno normalno.

Ovo je bilo korisno (1436)
Je li normalno da se na pozadini mojeg hladnjaka sa zamrzivačem stvaraju voda ili led? Potvrđeno
Da, to je posve normalna pojava. Vlaga koja prodire u hladnjak sa zamrzivačem s vrućim zrakom ili proizvodima završava na najhladnijem dijelu, na stražnjoj stijenki. Budući da stražnja stijenka može doseći temperature smrzavanja, kapljice će se s vremena na vrijeme smrznuti. Kada hladnjak ne radi, komadići leda tope se i otječu u odvod hladnjaka sa zamrzivačem.

Ovo je bilo korisno (315)
Mogu li staviti toplu hranu ili napitke u hladnjak sa zamrzivačem? Potvrđeno
Radije ne. Temperatura će u hladnjaku sa zamrzivačem narasti, što će negativno utjecati na ostale proizvode koji se čuvaju unutra.

Ovo je bilo korisno (277)