Priručnici za Electrolux Odvlaživači

U nastavku možete vidjeti sve modele Electrolux Odvlaživači čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (564)
Mogu li uključiti svoj odvlaživač odmah nakon kupnje? Potvrđeno
Ne, baš kao i u slučaju hladnjaka ili zamrzivača, uređaj treba stajati uspravno barem dva sata, a po mogućnosti i 24 sata prije prvog uključivanja.

Ovo je bilo korisno (452)
Kako se odvlaživač ispravno prevozi? Potvrđeno
Odvlaživači se uvijek trebaju prevoziti u uspravnom položaju i biti dobro zaštićeni. Bilo koji drugi način prijevoza može oštetiti uređaj.

Ovo je bilo korisno (245)
Koja je idealna vlažnost za životni prostor? Potvrđeno
Idealna vlažnost u kući je između 40-60%. Pri većoj ili nižoj vlažnosti vjerojatnije je da će se razviti gljivice, bakterije i virusi i možete osjetiti osobnu nelagodu.

Ovo je bilo korisno (245)