Priručnici za Gaggenau Pećnice

U nastavku možete vidjeti sve modele Gaggenau Pećnice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja se pećnica ne zagrije dovoljno, što da radim? Potvrđeno

Termostat osigurava da se pećnice zagriju do zadane temperature. Vjerojatno je termostat neispravan. Zamijenite ga. Ako sumnjate, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (2750) Čitaj više

Što je piroliza? Potvrđeno

Neke su pećnice opremljene funkcijom pirolize. Ovo je sustav čišćenja koji sagorijeva nečistoću i masnoću u pećnici korištenjem vrlo visokih temperatura. Nakon pirolize, sva nečistoća pretvorila se u pepeo i lako se može ukloniti. Ako pećnica ima funkciju pirolize, preporučljivo ju je koristiti 3 do 4 puta godišnje kako bi pećnica bila čista.

Ovo je bilo korisno (2681) Čitaj više

Mogu li pripremiti nekoliko predmeta istovremeno koristeći više ladica za roštilj? Potvrđeno

Tehnički je to moguće. No, o vrsti hrane ovisi ako trebate prilagoditi vrijeme pripreme ili zamijeniti pladnjeve na pola tijekom pripreme.

Ovo je bilo korisno (689) Čitaj više

Kad koristim pećnicu, često ostane ostataka hrane koja padne na dno i uzrokuje dim. Kako to mogu spriječiti? Potvrđeno

Mnoge pećnice imaju rešetku i pleh. Kad se hrana priprema na rešetki, pladanj za pečenje može se postaviti na dno kako bi se spriječilo da ostaci hrane izgaraju i uzrokuju dim.

Ovo je bilo korisno (660) Čitaj više

Dim se u zagrijavanju nakuplja u pećnici, zašto je to tako? Potvrđeno

Vjerojatno su u pećnici ostali ostaci hrane od prethodne upotrebe. Posebno masni ostaci hrane mogu zagrijavati dim. Temeljito očistite pećnicu.

Ovo je bilo korisno (644) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Gaggenau BO451612 Pećnica
김주옥 24-06-2024
Korisnik sam modela Gagenau BMP 250/251. (Gaepo DH Firsteer I-Park) Od useljenja koristim samo mikrovalnu, ali nedavno sam probala 1) ispeći tortu i 2) ispeći pečeni odrezak pa nisam upoznata s njom pa bih se raspitala. 1) Željela bih se raspitati o osnovnoj torti kao što je Genoise. Koju funkciju odabrati, način predgrijavanja i vrijeme te indikaciju da je predgrijavanje završeno 2) Prilikom pečenja odreska od pečenice -> Koju funkciju odabrati, način i vrijeme predgrijavanja te indikaciju da je predgrijavanje završeno Molimo kontaktirajte nas. Molimo odgovorite brzo.


(Preveo Google)
Gaggenau BO451612 Pećnica
Priručnik Gaggenau BOP220102 Pećnica
ericaobdia 30-11-2023
Trebam upute za pećnicu Gaggenau BOP220102 na francuskom. HVALA


(Preveo Google)
Gaggenau BOP220102 Pećnica