Priručnici za Constructa Rasponi

U nastavku možete vidjeti sve modele Constructa Rasponi čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Zašto paljenje na mojem dometu ispušta kliktanje? Potvrđeno
Ako je domet očišćen s puno vode, gumbi su se možda smočili, što je pokrenulo paljenje. Ostavite da se gumbi osuše. Ako se problem nastavi, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (875)
Koje se posude mogu koristiti na indukcijskom području? Potvrđeno
Općenito se sve magnetske posude mogu koristiti na indukcijskom području. Gotovo sve nove posude pogodne su za indukciju.

Ovo je bilo korisno (736)
Pećnica u mom asortimanu se ne zagrijava dovoljno, što da radim? Potvrđeno
Termostat osigurava da se pećnice zagriju do zadane temperature. Vjerojatno je termostat neispravan. Zamijenite ga. Ako sumnjate, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (660)
Moj asortiman ima utikač za napajanje koji ne odgovara uobičajenoj utičnici, što da radim? Potvrđeno
Mnogi električni dometi (i keramički i indukcijski) imaju različit čep. To je zato što ovi uređaji zahtijevaju puno snage. Neka instalaciju aparata obavi stručnjak.

Ovo je bilo korisno (315)
Što je piroliza? Potvrđeno
Neke su pećnice opremljene funkcijom pirolize. Ovo je sustav čišćenja koji sagorijeva nečistoću i masnoću u pećnici korištenjem vrlo visokih temperatura. Nakon pirolize, sva nečistoća pretvorila se u pepeo i lako se može ukloniti. Ako pećnica ima funkciju pirolize, preporučljivo ju je koristiti 3 do 4 puta godišnje kako bi pećnica bila čista.

Ovo je bilo korisno (237)
Kad koristim pećnicu, često ostane ostataka hrane koja padne na dno i uzrokuje dim. Kako to mogu spriječiti? Potvrđeno
Mnoge pećnice imaju rešetku i pleh. Kad se hrana priprema na rešetki, pladanj za pečenje može se postaviti na dno kako bi se spriječilo da ostaci hrane izgaraju i uzrokuju dim.

Ovo je bilo korisno (109)
Mogu li spojiti domet na produžni kabel? Potvrđeno
Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput dometa, ne mogu se povezati na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije dometa, što je naznačeno u vatima, i provjerite može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (109)
Mogu li pripremiti nekoliko predmeta istovremeno koristeći više ladica za roštilj? Potvrđeno
Tehnički je to moguće. No, o vrsti hrane ovisi ako trebate prilagoditi vrijeme pripreme ili zamijeniti pladnjeve na pola tijekom pripreme.

Ovo je bilo korisno (108)