Priručnici za Adler Strojevi za pranje rublja

U nastavku možete vidjeti sve modele Adler Strojevi za pranje rublja čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja se perilica ne cijedi, što mogu poduzeti? Potvrđeno
Glavni razlog zbog kojeg se perilica ne cijedi jest začepljenje ili pumpe ili odvodnog crijeva. Ako vaša perilica ima pristup tim dijelovima, pokušajte ukloniti začepljenje. Ako se time ne riješi problem ili ako ne možete pristupiti tim dijelovima, trebate se obratiti mehaničaru ili proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (14813)
Stroj za pranje rublja ne uzima vodu, što mogu učiniti? Potvrđeno
Provjerite je li otvorena voda i da cijev za vodu nije iskrivljena. Ako to ne otkloni problem, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (4971)
Moj stroj za pranje rublja jako je bučan i/ili vibrira, što mogu učiniti u vezi s tim? Potvrđeno
Moguće je da nije niveliran. Namjestite nožice kako bi bio savršeno niveliran. Jedan od uzroka mogla bi biti prevelika količina rublja u bubnju. Ako to nisu uzroci problema, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (3640)
Mogu li spojiti stroj za pranje rublja na izlaz za toplu vodu? Potvrđeno
Iako strojevi za pranje rublja vjerojatno mogu podnositi temperaturu ulazne vode do 65 °C, većina proizvođača ne preporučuje da se to radi. Određeni ciklusi pranja zahtijevaju hladnu vodu. U tim slučajevima topla voda može umanjiti učinkovitost rezultata pranja. Također, mnogi su strojevi za pranje rublja osmišljeni da se spajaju na izlaz za hladnu vodu.

Ovo je bilo korisno (2078)