Priručnici za Sušilice

U nastavku možete vidjeti sve marke Sušilice čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Zašto je bubanj u sušilici rublja veći od bubnja u stroju za pranje rublja, iako imaju isti kapacitet? Potvrđeno

Sušilici je potreban zrak za sušenje rublja. Za to je potreban prostor, stoga je bubanj veći.

Ovo je bilo korisno (3004) Čitaj više

Koja je razlika između kondenzatorske i ventilacijske sušilice? Potvrđeno

U kondenzatorskoj sušilici kondenzirana vodena para odvodi se i sakuplja u unutarnjem spremniku. U ventiliranoj sušilici vrući, vlažni zrak odvodi se kroz crijevo, na primjer kroz prozor. Ventilirana sušilica jeftinija je za upotrebu od kondenzatorske

Ovo je bilo korisno (867) Čitaj više

Mogu li složiti sušilicu i perilicu rublja? Potvrđeno

Općenito je moguće sušilo i perilicu rublja složiti izravno jedno na drugo. To radi samo s modelima s prednjim utovarnim dijelom. Međutim, za to je poželjno koristiti odgovarajući pribor. To će spriječiti strojeve da vibriraju i padnu, a također sprječava oštećenje donjeg stroja.

Ovo je bilo korisno (700) Čitaj više

Mogu li sušilo spojiti na produžni kabel? Potvrđeno

Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput sušilice, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije sušilice, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (544) Čitaj više

Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno

Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (532) Čitaj više