Priručnici za Usisavači

U nastavku možete vidjeti sve marke Usisavači čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Crijevo mog usisavača je začepljeno, što mogu učiniti? Potvrđeno

Odvojite crijevo i pregledajte ga da biste utvrdili je li stvarno začepljeno. Ako je to slučaj, možete uzeti dugački predmet poput metle i pažljivo ga progurati kroz crijevo. To će obično ukloniti sve predmete koji začepljuju crijevo. Ako vam ovo nije pomoglo, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (1432) Čitaj više

Koje veličine postoje vrećice za prašinu? Potvrđeno

Dvije su veličine koje treba uzeti u obzir. Prva je veličina ploče s ulazom u vreću. To određuje hoće li vrećica za prašinu stati na određeni usisavač. Tada je veličina torbe. To je uglavnom naznačeno u litrama i određuje koliko prašine vreća može držati.

Ovo je bilo korisno (905) Čitaj više

Kabel za napajanje mog usisavača ne vraća se natrag u uređaj, što mogu učiniti? Potvrđeno

Moguće je da se kabel zavrne ili preklopi. Potpuno razmotajte kabel nekoliko puta i premotajte ga natrag u uređaj pod vodstvom ruku. Ako ovo ne riješi problem, moguće je da je mehanizam za premotavanje kabela slomljen. U tom slučaju kontaktirajte proizvođača ili servis za popravak.

Ovo je bilo korisno (626) Čitaj više

Moj usisavač proizvodi zvižduk, što mogu učiniti? Potvrđeno

Ovaj problem često uzrokuje puna vreća za prašinu ili filtar ili kada postoji otvor koji propušta zrak u crijevo. Provjerite vrećicu za prašinu i filtar te ih po potrebi zamijenite. Provjerite ima li na crijevu rupa ili loših spojeva. Ako ovo ne riješi problem, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (520) Čitaj više

Kako mogu ukloniti prašinu i dlake s glave četke za usisavač? Potvrđeno

Uklanjanje prašine i dlaka s glave četke za usisavač vrši se ručno. Ako to ne bude išlo po želji, moguće je finim češljem ukloniti preostalu nečistoću.

Ovo je bilo korisno (504) Čitaj više

Koju postavku na glavi četke za usisavač trebam koristiti? Potvrđeno

Gotovo svi usisavači imaju glavu s podesivom četkom. Koristite četku za tvrde površine kako biste spriječili ogrebotine i oštećenja. Isključite četku za tepihe i sagove.

Ovo je bilo korisno (397) Čitaj više

Mogu li više puta koristiti papirnatu vrećicu za prašinu? Potvrđeno

To nije uputno. Pore ​​vrećice bit će zasićene, što će uzrokovati gubitak usisavanja i možda oštetiti motor.

Ovo je bilo korisno (268) Čitaj više

Što je HEPA? Potvrđeno

HEPA znači visokoefikasni zrak u obliku čestica. Mnogi usisavači imaju HEPA filter. HEPA filtar zaustavit će najmanje 85%, a najviše 99,999995% svih čestica od 0,3 mikrometra (µm) i više.

Ovo je bilo korisno (257) Čitaj više

Mogu li koristiti obični usisavač za usisavanje pepela? Potvrđeno

Ne, to apsolutno nije moguće. Pepeo koji se čini ohlađenim može iznutra još uvijek biti topao ili čak vruć. Obični usisavač nije predviđen za to i može izazvati požar. Također, filtri uobičajenih usisavača nisu uvijek prikladni za zadržavanje izuzetno malih čestica poput pepela. Tada može doći do motora usisavača i nanijeti štetu.

Ovo je bilo korisno (247) Čitaj više